NORGES BESTE PÅ ID HALSBÅND TIL DIN BESTEVENN!

Om bestevennen


«Menneskets bestevenn»

Når du hører dette vet du med en gang hvem vi snakker om

Hunder, selvfølgelig! Studier bekrefter faktisk at dette er helt sant. Å leve med en hund har mange fordeler for deg på mange forskjellige måter. 

  • Reduserer stress - Det er nylig blitt påvist at mennesker med nærvær av et dyr reduserer stressnivået betraktelig.
  • Fantastisk for vår fysiske helse - Hunden presser oss til å være aktiv og trene regelmessig. Da holder vi oss frisk og rask.
  • Hjelper mot ensomhet - Hvor fantastisk er det ikke når du kommer inn døren og møter en hund som alltid hilser på deg med kjærlighet og et bredt smil.
  • Forebygger sykdommer - Hunder bærer med seg massevis av bakterier og mikrober. Når man lever sammen med en hund blir man etterhvert immun mot flere bakterier. Hunden kan også forbedre astma. Når vi går på tur med hunden trener vi og dette forbedrer helsen vår. Da minsker man også sjansen for mange sykdommer også hjerte- og karsykdommer. 

Listen med fordeler er mye lengre enn dette. Det er på mange måter ikke rart at hunden har blitt menneskets bestevenn. 

Når hunden tar så godt vare på deg er det viktig at du tar godt vare på den også. Vi ønsker å hjelpe deg og din bestevenn slik at dere har nyttige hjelpemidler og riktig utstyr for å kunne leve godt sammen.

Vi håper at du finner det du leter etter her hos oss. Hvis du har lyst til å fortelle oss noe eller har spørsmål gleder vi oss til å få en mail fra deg!